Pages

mercredi 22 octobre 2014

Une francophone fait le pas et postule à la N-VA

Beste N-VA,
Mijn naam is Joelle M. maar iedereen noemt me "#cestjoelle". Ik ben Franstalig en ik heb veel veel veel ervaring in de politiek. Ik ken alle dossiers en maak veel, veel, veel plannen. Ik kan ook de nota's herlezen en verbeteren. Ik heb een oog voor details! Nu ben ik al Minister van onderwijs maar met veel, veel, problemen. We hebben geen geld meer voor de leraren! En ik ben minister bij de Federatie, een kleine regering in het Zuid. Het is een kleine casquette. Vroeger had ik een grotere casquette. Ik heb altijd grote casquettes gehad! Ik heb ook veel "bottes". Ik hou van "bottes" dragen! Niet zoals Laurette, ik heb geen probleem met het geluid van de "bottes". Ik kan veel dingen doen bij de N-VA. Ik was blij om federaal minister opnieuw te worden. Maar we hebben problemen bij de CDH. Veel problemen met de jonge boer van Bastogne. Hij woont samen met een hond!! En hij is zoals een hond geworden! Dus nu ben ik het beu. Minister van de scholen, dat is te veel problemen. Ook vergaderingen met Rudy Demotte is het niet echt plezant. Ik wil echt voor N-VA werken! Ik wil federaal zijn opnieuw! Ik hoop dat jullie "JA" zullen zeggen!