Pages

samedi 5 mars 2011

13lignes daagt Bart uit

(vrije vertaling)

Nadat een tekst uitgezonden is op het journaal van RTBF, waarin ik inbeeldde dat Bart De Wever via de site www.alterbelgo.be mijn « beste vlaamse vriend » zou worden , heb ik nu plots een ideë: Eigenlijk, waarom niet? Waarom gaan we niet samen eten bij die fameuse fritkot in Deurne? Waarom laten we de buzz niet volledig spelen? Stuur dit bericht door naar alle mogelijke kennis van kennis van kennis van Mijnheer 785776 vlaamse stemmen. Ik ben beschikbaar op zondagen, et je parle Néerlandais, met of zonder Andalouse. Bart, laat je verleiden. We gaan 2 grote frites pakken, met zoveel fricadelles dat je wil. Allez, stuur dit zo veel mogelijk door, via Facebook, Twitter, enz. Ik ben overtuigd dat hij daaraan niet zal kunnen resisteren. We gaan afspreken bij 't Draakske, je « lievelingsfrietkot ». Het gaat zeker geen 5 minuten diëtetische moed zijn, maar we gaan er geen spijt van hebben. Je zal me jouw culinaire wereld kunnen tonen. Ik ga je vertellen over de gevoelens van de franstaligen, hun bereidheid om zich aan te passen, hun openheid en onze gemeene honger! En dat alles in 13 lijnen. Allez! Stuur 't door! Hoe meer ik erover spreek, hoe meer heb ik echt zin in die frieten! Jij ook? 13lignes.be@gmail.com.


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire